در اين مراسم، سيدمحمد حسينی ضمن بازديد از غرفههای متعدد در اين سالن، از خبرگزاری ايکنا نيز ديدار کرد. وی در اين بازديد زبانهای يونانی، کردی، ژاپنی و پنجابی اين خبرگزاری را افتتاح کرد که با اين اقدام، خبرهای اين خبرگزاری به 40 زبان زنده دنيا ترجمه میشود. همچنين حبيبالله ترکاشوند، معاون خبرگزاری ايکنا در اين مراسم ضمن تشريح فعاليتهای اين خبرگزاری، گزارشی از روند توسعه زبانها، شعب داخلی و خارجی ايکنا طی ساليان گذشته ارائه کرد که مورد توجه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهان قرار گرفت. يادآور میشود، خبرگزاری ايکنا برای توليد اخبار قرآنی و دينی مناطق و کشورهای مختلف، اقدام به راهاندازی شعب کرده است که اين شعب در داخل و خارج ايران استقرار دارند. هم اينک اين خبرگزاری در 26 شعبه استانی و پنج شعبه خارجی شامل منطقه غرب و جنوبغرب آسيا، منطقه شرق و جنوبشرق آسيا، منطقه آسيای مرکزی، منطقه بالکان و منطقه آفريقا فعاليت میکند. پيش از اين، اخبار توليد شده در اين خبرگزاری به زبانهای عربی، انگليسی، فرانسه، اردو، اسپانيول، شيپ، تايی، مالايو، بلغاری، روسی، بنگالی، تاجيکی، تاميل، قرقيزی، هوسايی، پشتو، هندی، ترکی، سواحيلی، آلمانی، چينی، آذری، ايتاليايی، ميانماری، ازبکی، ترکمنی، بوسنيايی، فولانی، فيليپينی، رومانيايی، قزاقی، ولاف، بمبرا، روآندايی و پرتغالی ترجمه میشد که با افتتاح زبانهای يونانی، کردی، ژاپنی و پنجابی، اخبار ايکنا به 40 زبان ترجمه میشود. گفتنی است، محمدرضا دهشيری، معاون آموزش و پژوهش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و بهمن دری، معاون فرهنگی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، سيدمحمد حسينی را در اين مراسم همراهی میکردند.
چهلمين زبان خبرگزاری قرآنی ايران افتتاح شد
چهلمين زبان خبرگزاری قرآنی ايران با حضور سيدمحمد حسينی امروز 13 ارديبهشتماه در سالن بيداری اسلامی واقع در بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللی کتاب تهران افتتاح شد.
صدای شیعه: سالن بيداری اسلامی در بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللی کتاب تهران با حضور سيد محمد حسينی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار سيدمحمدرضا نقدی رئيس سازمان بسيج مستضعفين و محمدباقر خرمشاد رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افتتاح شد.
وی تصریح کرد:بخش دیگر این کرامات با استفاده تجربیات و ریاضت های انسان بدست می آید که آدمی می تواند در مدت زمانی خاص توانایی های را از خود بروز دهد . این کارشناس مسایل دینی در ادامه گفت : بخش دیگر علوم غریبه استفاده از شیاطین و اجنه است و این چیزی نیست که بتوان گفت خرافه هستند عده ای با ریاضت های خاصی یکسری از شیاطین و جن های کافر را مسخر کرده و از توانایی های آنها به نفع مقاصد خاص خود بهره برداری می کنند . وی افزود : آموزش این علوم غریبه به فتوای اکثر مراجع حرام است مگر برای کسانی که می خواهند این علوم را فرا بگیرند جهت مقابله با افرادی که از این راه با اعتقادت مردم بازی و سو استفاده های اخلاقی می کنند . سلیمانی ادامه داد : آموزش این علوم توسط افراد خاصی که از علم ، اطلاعات و معنویت بالایی برخوردارند به عنوان یک پادزهر می تواند جلوی این حرکت های خودخواهانه برخی اشخاص را گرفته شود بلا مانع اما آموزش عمومی علوم غریبه بخاطر انحرافاتی که ممکن پیش بیاید حرام است و اشکال دارد.
آموختن علوم غریبه برای عموم مردم از نظر مراجع حرام است
کارشناس مسایل دینی گفت : عموم مردم به دلیل اینکه اطلاعات دینی کافی ندارند و ممکن است با آموختن علوم غریبه به انحراف گرفتار شوند یادگیری علوم غریبه برای آنها کاری حرام و اشکال شرعی دارد .
صدای شیعه: حجت الاسلام و المسلمین مسلم سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار دین و اندیشه پانا اظهار داشت : علوم غریبه از چند بخش تشکیل می شود بخشی از آن مربوط است به مباحث دینی و مذهبی که در برخی روایات رسیده از اهل بیت (ع) انسان با انجام اموری مخصوص می تواند به کراماتی دست یابد .
خيلی اوقات بعد از يک کشف يا اختراع به رازهای قرآن پی میبريم رئيس ستاد اقامه نماز کشور گفت: معارف ناب قرآن نه تنها کهنه نمیشود بلکه روز به روز نو میشود و خيلی اوقات بعد از يک کشف يا اختراع به رازهای قرآن پی میبريم. |
وی از کفر، نفاق، تفرقه، شرک و جهل به عنوان بيماری ياد کرد و افزود: برای رفع همه اين بيماریها نسخههای شفابخشی در قرآن وجود دارد. برخلاف نسخه پزشکان که ممکن است برای بهبود يک درد باعث بروز عارضه ديگری شود، قرآن نسخه شفابخشی است که هيچ ضرر و عارضهای ندارد.
حجتالاسلام قرائتی، جاودانگی را يکی از نشانههای اعجاز قرآن دانست و با بيان اينکه برخلاف داروها، قرآن تاريخ مصرفی ندارد، تصريح کرد: معارف ناب قرآن نه تنها کهنه نمیشود بلکه روز به روز نو میشود و خيلی اوقات بعد از يک کشف يا اختراع به رازهای قرآن پی میبريم.
وی با اشاره به اينکه علم به تنهايی نجاتدهنده نيست، اظهار کرد: در صورتی که معنويت بر دانشگاههای ما حاکم نباشد، تربيت يافتگان در آن مفيد و مؤثر نخواهند بود. برخلاف داروهای طبيعی که تنها باعث شفای يک فرد میشود، کسانیکه با قرآن شفا يابند میتوانند باعث شفای ديگران شوند.
قرائتی با بيان اينکه قرآن برخلاف برخی داروها، هيچ مشابهی ندارد، افزود: قرآن به همه ابعاد زندگی از جمله تغذيه جسمی، علمی، روحی، بهداشتی و پزشکی توجه ويژهای دارد.
رئيس ستاد اقامه نماز کشور در پايان اظهار اميدواری کرد که با توجه به معنويت و قرآن به همين همايشها منتهی نشود و با استمرار فعاليتهای قرآنی و فرهنگی شاهد رشد روز افزون معنويت در فضای دانشگاهها و نسل جوان باشيم.
يادآور میشود، همايش ملی «معنويت، قرآنپژوهی و سلامت» با حضور اساتيد، دانشجويان و فرهيختگانی از سراسر کشور، روزهای 20 و 21 ارديبهشتماه در سالن کوثر پرديس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار میشود.