حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز (چهارشنبه) در ديدار هزاران نفر از معلمان سراسر كشور، ضمن تبيين جايگاه رفيع و نقش بي بديل معلم، در پايه ريزي جامعه اي سرآمد و مبتني بر فضيلت هاي انساني و علم و دانش، لزوم برنامه ريزي دقيق براي اجراي سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش را يادآور شدند و با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي تأكيد كردند: ملت ايران روز جمعه يكبار ديگر با حضور در صحنه، هوشياري، بصيرت و موقع شناسي مثال زدني خود را به نمايش خواهد گذاشت.
رهبر انقلاب اسلامي در اين ديدار كه در ايام بزرگداشت روز معلم برگزار شد، ضمن گراميداشت ياد و خاطره استاد شهيد آيت الله مرتضي مطهري و تبريك روز معلم ، در بيان جايگاه والا و ارزشمند معلم افزودند: مهمترين ويژگي معلم اين است كه انسانهايي با استعدادها، عواطف، احساسات و ظرفيت هاي فراوان در اختيار او قرار دارند و تلاش و ابتكار معلم مي تواند از اين كودكان و نوجوانان، دانشمندان برجسته و انسانهاي صالح، دانا و توانا بسازد.
حضرت آيت الله خامنه اي، آحاد مردم، آموزش و پرورش و خود معلمان را به قدرشناسي منزلت و جايگاه معلم توصيه و خاطرنشان كردند: عملكرد صحيح، با تدبير، و دلسوزانه معلم، قطعاً مي تواند بنيان مستحكمي را در جامعه پايه ريزي كند كه بسياري از مشكلات فرهنگي، اخلاقي و رفتاري، در آن حل شده، باشد.
ايشان همچنين با اشاره به فراگيري بي بديل وزارت آموزش و پرورش در سراسر كشور و حتي در دورترين نقاط، مسئوليت اين وزارتخانه را مضاعف دانستند و افزودند: در سالهاي اخير اقدامات قابل تقديري در آموزش و پرورش انجام شده كه مهمترين آنها تهيه سند تحول بنيادين است اما رسالت اصلي، اجراي اين سند تحول است.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: لازمه اجراي سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش، برنامه ريزي دقيق و تهيه نقشه راه و عمل به آن، تا رسيدن به اهداف تعيين شده، است.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به اهميت بسيار بالاي آموزش و پرورش در كشور و نقش آن در تربيت صحيح جوانان و ترويج فضائل اخلاقي در جامعه، خاطرنشان كردند: آموزش و پرورش بايد براي نوجوانان و جوانان الگو سازي كند كه بهترين الگوها نيز نوجوانان و جوانان شهيد هستند.
ايشان افزودند: بايد رفتار و صفات ارزشمند شهدا از جمله غيرت، همت، صداقت، سلامت، فداكاري، بينش والا، رفتار نيك با مردم و پدر و مادر، و همچنين دوستان در مقابل چشم نسل جوان امروز قرار داده شود.
رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان كردند: علاوه بر آموزش و پرورش، دستگاههاي تبليغاتي، صدا و سيما، دستگاههاي دولتي و روحانيون نيز در معرفي الگوها و الگوسازي در جامعه، مسئوليت سنگيني بر عهده دارند.
حضرت آيت الله خامنه اي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مرحله دوم انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي افزودند: ملت ايران همواره هوشيارانه و در لحظه لازم، كار به هنگام را انجام داده است كه نمونه بارز آن حضور گسترده و درخشان مردم در مرحله اول انتخابات مجلس در اسفند ماه بود كه اين موقعيت شناسي تأثير خود را هم گذاشت.
ايشان با اشاره به تمام نشدن كار انتخابات مجلس نهم، تأكيد كردند: ملت ايران با قدم بلندي كه در روز جمعه پانزدهم ارديبهشت برخواهد داشت و با حضور در پاي صندوقهاي رأي و كامل كردن مجلس نهم، بار ديگر موقع شناسي خود را به دنيا نشان خواهد داد.
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه در شرايط كنوني جهان ملتها براي دستيابي به موفقيت بايد هوشيارانه در صحنه باشند و ظرفيت هاي خود را به ميدان بياورند، افزودند: به لطف خداوند، ملت ايران، در صحنه حضور دارد و بصير و موقع شناس است و دشمن خود را هم به خوبي مي شناسد و فريب تظاهر رياكارانه او به دوستي را نيز نمي خورد.
حضرت آيت الله خامنه اي، انتخابات را يكي از مظاهر حضور در صحنه دانستند و خاطرنشان كردند: در شرايط كشمكش ميان قدرتهاي مادي، ملت ايران براي اينكه بتواند از حقوق خود و نسلهاي آينده دفاع كند، بايد همواره حضور در صحنه و هوشياري را حفظ كند.
ايشان با تأكيد بر اينكه افق آينده براي ملت ايران بسيار روشن است، افزودند: به فضل پروردگار قطعاً فرداي ايران اسلامي بهتر از امروز خواهد بود.
در ابتداي اين ديدار آقاي حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش با اشاره به تصويب سند تحول بنيادين گفت: براي اجرايي شدن اين سند، 12 كار گروه تخصصي در مركز و هفتصد و پنجاه ستاد در كشور تشكيل شده است.
وي با اشاره به تغيير ساختار در آموزش و پرورش و افزايش ظرفيت پرورشي افزود: تشكيل معاونت تربيت بدني و سلامت، برنامه ريزي براي اجراي نهضت ملي حفظ قرآن، ساخت يكهزار سالن ورزشي، برنامه ريزي براي مراقبت از آسيب هاي اجتماعي، تكميل پوشش آموزشي در همه روستاها، و توجه ويژه به دانش آموزان نخبه از جمله اقدامات انجام گرفته ، است.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از العالم ، مردم بحرینی در اعتراض به سیاست های اخیر حکام، از صبح روز چهار شنبه فعالیتی را تحت عنوان "غیرت آزادگان" آغاز کردند.
خیابانهای اصلی بحرین بسته شد
ائتلاف 14 فوریه اعلام کرد؛ خیابانهای اصلی بحرین از صبح امروز در چارچوب فراخوان "غیرت آزادگان برای زنان اسیر انقلاب" بسته شده است.
قیام بحرینی ها برای آزادی زنان
انقلابیون در منطقه "دارکلیب" خیابان اصلی این منطقه را بستند.
شرکت کنندگان در این فراخوان با سردادن شعارهایی آزادی زنان را خواستار شدند.
به گفته این منابع شهرهای "جد حفص"، "السنابس"، "الدیه"، "اسکان"، و "المصلی" نیز از صبح امروز شاهد حضور فعال انقلابیون است.
انقلابیون بحرین خیابان پل ملک "فهد" را بستند
انقلابیون خیابان منتهی به پل ملک فهد را با آتش زدن تایر خودرو بستند.
پل ملک فهد راه ارتباطی عربستان و بحرین است.
ستون های دود آسمان بحرین را پوشاند
ستون های دود آسمان شهرهای "جد حفص"، "السنابس"، و "الدیه" بحرین را پوشانده است.
انقلابیون همچنین در شهرهای "اسکان"، و "المصلی" در بحرین خیابانهای اصلی را بستند.
درگیری خیابانی نیروهای آل خلیفه با انقلابیون
انقلابیون بحرین خیابان اصلی منتهی به وزارت کشور را با آتش زدن تایرهای خودرو بستند.
این منابع همچنین از بازداشت "احمدرضی" روزنامه نگار بحرینی در منامه خبر دادند.
خبرها حاکیست، نیروهای آل خلیفه در خیابان "حکومت" در منامه با انقلابیون درگیر شدند.
زیارت عاشورا در سیره ابرار و مراجع
اول آنکه کسانی که حضرت امام حسین(ع) و یارانش را به شهادت رساندندبدترین مردم بودند. دوم آنکه بدترین ظلم ها را بر آن حضرت رواداشتند به گونه ای که به نحوی دلخراش و جانسوز امام حسین(ع) ویارانش را به شهادت رساندند. بدین گونه بود که عاشورا جاودانه شد و خداوند اجر این همه جانفشانی و مظلومیت را چه زیبا دراین دنیا به آن حضرت عطا نمود، چنان که به امام حسین(ع)کرامات بسیار بخشید و در محبت و زیارت و تربت آن بزرگوار فارغاز عطای اخروی، کرامت دنیوی بخشید.
در ترنم باران معرفت چنین رسیده است:
امام صادق(ع) فرمود: «من زار الحسین فی یوم عاشورا وجبت لهالجنه» (1) کسی که در روز عاشورا امام حسین(ع) را زیارت کندبهشتبر او واجب میشود.
و امام رضا(ع) فرمود: «فان البکاء علیه (الحسین) یحط ذنوبالعظام» (2) همانا گریستن بر امام حسین(ع) گناهان بزرگ رانابود میکند.
و امام صادق(ع) فرمود: «من زار قبر ابی عبد الله(ع) یومعاشورا، عارفا بحقه کان کمن زار الله تعالی فی عرشه» (3) کسیکه روز عاشورا قبر امام حسین(ع) را زیارت نماید در حالی که حقاو را بشناسد همانند آن است که خدای را در عرش او زیارت کرده است.
و در سیره ابرار و نیکان آمده است که آنان حق آن مقام والا رامیشناختند و در سایه این شناخت در مقام عمل حق او را گرامیمیداشتند. بزرگان از رهگذر این احترامات بزرگی یافته اند:
آیت الله العظمی اراکی:
یکی از ملازمان ایشان نقل نموده که برنامه معظم له این بود که هر روز بالای بام میرفتند و به حالت ایستاده به خواندن زیارت عاشورا میپرداختند و صد لعن و صد صلوات که در زیارت عاشورا وارد شده است مقید بودند بطور کامل قرائت کنند و این برنامه ایشان به همین نحو یعنی بالای بام و رو به قبله حتی در روزهایبرفی و سرد هم بدون کم و کاست ادامه داشت تا موقعی که تواناییجسمی داشتند. (4)
آیت الله العظمی سید صادق روحانی
معظم له درباره زیارت عاشورا می گویند:روايات متعددى در فضيلت و کيفيت آن از امامين صادقين عليهما السلام رسيده است، ولى همانگونه که حاجى نورى رحمه الله مى فرمايد اين زيارت از احاديث قُدسيه و از مُنشِئات حضرت حق تعالى است. ایشان در ادامه درباره نحوه قرائت زیارت عاشورا می گویند :من ابتدا يکى از زيارت نامه هاى امام على بن ابى طالب عليه السلام را مى خوانم، آنگاه دو رکعت نماز مى گزارم، سپس يک صد بار تکبير مى گويم، آنگاه زيارت عاشورا را مى خوانم، بعد از آن يک صد بار ستمکاران را لعنت مىکنم و يک صد بار سلام و درود مى فرستم، آنگاه دعاى وارده در اين زمينه را مى خوانم، سپس در سجده دعا مى کنم، بعد از آن دو رکعت نماز مى گزارم و آنگاه دعاى علقمه را مى خوانم. گمان من اين است که با انجام اعمال مذکور، همه موارد وارده در روايات مختلف، رعايت مى شود. (5)
یکی از اعضای دفتر آیت الله العظمی سید صادق روحانی می گوید که ایشان بیش از 50 سال است که هر روز زیارت عاشورا را قرائت می کنند.
شیخ مرتضی نواده شیخ انصاری:
در شرح حال ایشان آوردهاند که از جمله عادات او خواندن زیارت عاشورا بوده که در هر روز دو بار، صبح و عصر آن را میخواندندو بر آن بسیار مواظب بودند، بعد از وفاتش کسی او را در خواب دید و از او احوالش را پرسید. در جواب سه مرتبه فرمود: عاشورا، عاشورا، عاشورا. (6)
آیت الله میرزا ابو القاسم محمدی گلپایگانی:
فرزند ایشان در شرح احوال ایشان نقل نمودند که وی در تمامزندگی پشت بام میرفتند و حضرت امام حسین(ع) را زیارت مینمودند و گاهی در حالی که برف زیادی روی پشتبام بود، ایشان میرفت وحضرت را زیارت مینمود و جالب آن که نام همه فرزندان ذکور خویش را حسین گذاشت. (7)
آیت الله سید زین الدین طباطبایی:
روزی ایشان از وصف کربلا و روز عاشورا برای دوستان تعریف میکردند و همچنین در اهمیت زیارت عاشورا گفتند: شبی در حجره مشغول زیارت عاشورا بودم، در سجده شکر زیارت حالم منقلب شد و کربلا با آن صحنههای روز عاشورا و امام حسین(ع) را دیدم و غش کردم. (8)
آقانجفی قوچانی:
ایشان در ضمن خاطرات خود میگوید: روزی بنا گذاشتم چهل روززیارت عاشورا روی بام مسجدشاه (اصفهان) بخوانم و سه حاجت درنظر داشتم، یکی قرض پدرم ادا شود و یکی مغفرت و دیگری علممزیاد شود و درجه اجتهاد. پیش از ظهر شروع کردم و هنوز ظهرنشده تمام میشد، از اول تا به آخر دو ساعت طول میکشید، چهل روز تمام شد. یک ماه نگذشت که پدرم نوشته بود که قرض مرا موسی بن جعفر(ع) ادا کرده، من به او نوشتم بلکه سید الشهداء اداکرد. (و کلهم نور واحد) چون قوی دل شده در ماه محرم و صفر جهت مطلبی که در نظرم اهم مطالب بود، چهل روز زیارت عاشورا رویبام مسجد خواندم، با اهتمام تمام و کمال احتیاط، به این معنیکه در آن دو ساعت همه را رو به قبله، سر پا در مقابل آفتاب ایستاده بودم تا تمام میشد. چهل روز ختم ما تمام شد، بعد از آن خوابی دیدم که مطلب برآورده شده است. (9)