خبرگزاری فارس: عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان سمنان بر تبیین آثار حجاب و عواقب شوم بیحجابی در جامعه تأکید کرد و گفت: مردم به گونهای باید به سرانجام تلخ بدحجابی پی ببرند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجتالاسلام یدالله تقوینیا پیش از ظهر امروز در نشستی با بانوان تأثیرگذار سمنان در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، پیرامون بررسی روشهای ترویج حجاب در مبارزه با بدحجابی افزود: خانوادهها باید به مهمترین کانون فرهنگسازی و اقدامات مؤثر برای مبارزه با بدحجابی تبدیل شوند. وی ضمن تاکید بر اینکه استان سمنان با پیشینه محکم مذهبی باید مسئله رعایت حجاب در آن بهتر باشد، گفت: مردم از مسئولان انتظار دارند تا در مورد ترویج فرهنگ حجاب تلاش بیشتری داشته باشند. عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان سمنان با اشاره به ولادت بیبی دو عالم، حضرت فاطمهزهرا(س) و هفته گرامیداشت زن اظهار داشت: حضرت زهرا(س) درس ولایتمداری و اماممحوری را به همگان آموخت و لحظهای از یاری ولیامر خویش از پای ننشست. وی اضافه کرد: اگر چه عمر شریف ایشان کوتاه بود، اما این حضرت در ابعاد مختلف زندگی به خصوص بحث عفاف و حجاب الگوی زنان است. تقوی نیا ادامه داد: از دیدگاه اسلام، زن شخصیتی شایسته دارد و میتواند مدارج کمال را پیموده و به مراتب عالی انسانیت دست پیدا کند. عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان سمنان تصریح کرد: اصلاح جامعه در گرو پارسایی، حیا و حجاب بانوان است و جایگاه والای این گوهر گرانبهای آفرینش میطلبد که در صدف پوشش قرار گرفته تا ارزشهایش حفظ شود. وی با تأکید بر اینکه حضرت فاطمهزهرا(س) بزرگترین حامی و فدایی ولایت بود، گفت: حضرت فاطمه(س) شیداترین پروانه شمع امامت بود که با سوختن و فدا کردن خویش، درس ولایتمداری و اماممحوری به همگان آموخت. در این نشست که با حضور بیش از 20 نفر از مبلّغان زن و بانوان فرهنگی تأثیرگذار سمنان برگزار شد، حاضران پیرامون بررسی روشهای ترویج حجاب در مبارزه با بدحجابی به بحث و تبادل نظر پرداختند. انتهای پیام/
يكشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۵۱ |
حضرت زهرا(س) پیرامون روش و سیره زندگی بانوان در جامعه اسلامی معتقد بودند بهتر آن است که بانوان تا حد ممکن با نامحرم تماس نداشته و خانه محور باشند.
|
عصر شیعه ـ پیامبر صلی الله علیه و آله روزی از جمع مسلمانان حاضر در مسجد سؤال کردند که: «چه روش و سیره ای برای زندگانی بانوان بهتر است؟» هرکس به فراخور معرفت خویش جوابی می داد؛ اما هیچ جوابی پیامبر را قانع نمی کرد. در این هنگام سلمان فارسی که در آن روزگار پیرمردی باوقار و پرذکاوت و در میان آن جمع، به لحاظ ایمان و معرفت بالاتر بود، با خود اندیشید که پاسخ این سؤال دقیق از سطح عمومی اندیشه مردان فراتر است. از این روی، در بحبوحه اظهار نظرهای گوناگون، خود را به خانه زهرا سلام الله علیها که متصل به مسجد پیامبر بود، رسانید و پاسخ پرسش پیامبر را از یگانه دخترش جویا شد. حضرت زهرا سلام الله علیها در پاسخ سؤال پدر فرمودند: برای زنان بهترین خیر آنست که مردان نامحرم را نبینند و مردان نامحرم نیز ایشان را نبینند.
سلمان به جمع حاضر در مسجد بازگشت و پاسخ را مطرح نمود. پیامبر دانستند که این پاسخ از خود سلمان نیست؛ از این روی پرسیدند: «این جواب را از که آموختی؟» سلمان عرضه داشت: پرسش شما را از دخترتان زهرا(س) پرسیدم و چنین پاسخ شنیدم. پیامبر در این هنگام فرمودند: پدرش به فدایش باد. ...به راستی که فاطمه پاره ای از وجود من است. این روایت معروف با عبارت های مختلفی، در منابع پرشماری از کتاب های حدیثی، اخلاقی و تاریخی شیعه و سنی موجود است. |
شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۲۰ |
حجتالاسلام قرائتی حضرت زهرا(س) را دختر نبوت، همسر ولایت و مادر امامت معرفی کرد و گفت: قاسمبن الحسن(ع) نوه حضرت زهرا(س) است و در 13 سالگی جملهای به زبان میآورد که اکنون در جهان نظیر آن سراغ نداریم.
|
عصر شیعه ـ حجتالاسلام والمسلمین «محسن قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز در گفتوگو با خبرنگار آیین و اندیشه فارس با اشاره به فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت دخت نبی اکرم(ص) درباره اینکه زنان ما امروزه چگونه میتوانند با شناخت حضرت زهرا(س) به ارزشهای والایی که خداوند متعال به آنها بخشیده است، بازگردند، گفت: برای شناخت درخت، باید میوه آن را خورد و سپس میتوان فهمید آن درخت، چه درختی است.
وی اظهار داشت: حضرت زهرا(س) دختر نبوت، همسر ولایت و مادر امامت است که یکی از آنها امام حسن مجتبی(ع) است که پسری 13 ساله به نام قاسم دارد زمانی که امام حسین(ع) در کربلا از او پرسید: مرگ نزد تو چگونه است؟ چراکه لحظاتی دیگر، شهید خواهی شد و قاسم پاسخ داد: شیرینتر از عسل! رئیس ستاد اقامه نماز تصریح کرد: در حال حاضر روی کره زمین، یک پسر سیزده ساله سراغ نداریم که بگوید اگر قرار است حکومت در دست افراد ستمکار و جنایتگر باشد مرگ برای من از عسل شیرینتر است! از این رو نوه صدیقه طاهره(س) اینگونه بود. این معلم قرآن خاطرنشان کرد: اگر ما میخواهیم حضرت زهرا(س) را بشناسیم باید ایشان را از کلماتشان، همسرداری، تربیت فرزندان، برخوردها و موضعگیریهایشان بشناسیم.
|