مسجد النبی ــ مدینه ــ عربستان سعودی
مسجد سلطان عمر علی سیفالدین ــ بندر سری بگاوان ــ برونئی
مسجد بیتالرحمان ــ باندا آچه ــ اندونزی
مسجد سلطان ــ سنگاپور
مسجد فیصل ــ اسلامآباد ــ پاکستان
مسجد پاولودار قزاقستان؛ نماد خیر و آرامش
مسجد پاولودار یکی از مهمترین جاذبه های این شهر در قزاقستان است که دارای ظرفیت 1500 نفره و مدرسه اسلامی است و در زمینی به مساجد 60 هزار متر مربع ساخته شده است.
مسجد شهر پاولودار در مرکز شهر ساخته شده و دارای دو شبستان است. شبستان اصلی این مسجد 1200 مرد و شبستان دیگر آن 300 زن نمازگزار را دربر می گیرد.
منبع:باشگاه خبرنگاران
جمعی از آزادگان نیروی زمینی ارتش تجلیل شدند | |
فرمانده نیروی زمینی ارتش در سالروز ورود آزادگان به کشورمان از52 آزاده این نیرو تجلیل کرد. | |
به گزارش خبرنگار مهر مراسم تقدیر از آزادگان نیروی زمینی ارتش به مناسبت فرا رسیدن 26 مرداد ماه سالگرد ورود آزادگان به کشورمان شامگاه پنجشنبه با حضور امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش، جمعی از فرماندهان ارشد این نیرو و 52 آزاده نیروی زمینی ارتش برگزار شد. در این مراسم که در سالن همایشهای اداره مهندسی و ساختمان و تاسیسات نیروی زمینی ارتش برگزار شد با اهدای هدایایی از آزادگان تقدیر شد. فرمانده نیروی زمینی ارتش در این مراسم با بیان اینکه جانبازان و آزادگان سرافراز کشورمان سالهای بسیار سختی را همراه با فشار و ظلم در زندان های رژیم بعثی عراق گذراندند، افزود: آزادگان عزیز از جمله کسانی هستند که وقتی کشور مورد تعرض دشمن بعث قرار گرفت، با پایداری استقامت و بردباری خود، نشان دادند که اقتدار سرباز مسلمان در جبههها چگونه است. امیر پوردستان به رشادتهای رزمندگان در دوران اسارت اشاره و تصریح کرد: ایثارگران همانگونه که در جبههها پایبندی خود را به انقلاب و امام(ره) نشان دادند، در دوران اسارت و در زندانهای مخوف رژیم بعثی عراق همان اقتدار، صلابت و توانمندی را حفظ کردند. فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه این نیرو با داشتن بیش از 23 هزار آزاده سرافراز، وفاداری خود را به نظام ولایتمدار جمهوری اسلامی به اثبات رساند، آزادگان را الگوی آزادگی و ایثار خواند. منبع خبرگزاری مهر |
|
خدایا! بهره مرا در این ماه از مستحبات زیاد کن
و به درخواستِ نیازها، مرا گرامى دار
و از میـان وسیلهها، وسیلهای که مرا به سویت سوق دهد، در اختیارم قرار ده،
اى آنکه اصرار و پافشاریِ اصرارکنندگان سرگرمش نسازد.
در بخش اول دعای روز بیست و هشتم، وفور بهره از نوافل را از خداوند مسئلت میکنیم. نوافل جمع نافله به معنای غنیمت و زیادت است؛ لذا به نمازهای مستحبی نافله میگویند چون اضافه بر نمازهای واجب است.
در قرآن کریم نیز خداوند متعال تهجد و نماز شب را تنها بر رسول خداص واجب کرده که تکلیفی بیش از تکلیف دیگران است و آن را نافله نامیده است.
دین مبین اسلام در برنامه عملی خود که به منظور رشد و تعالی بندگان خدا طراحی کرده و با بینشی فراتر از دنیا، هم مصلحت دنیوی و هم مصلحت اخروی آنان را در نظر گرفته، علاوه بر واجبات که انجام آنها موجب قرب خداوند و ترک آنها مستوجب عذاب است، عبادات مستحبی را نیز قرار داده که انجام آنها با پاداشی بزرگ همراه است و ترک آنها مؤاخذه و عقاب ندارد.
بنابر این تشریع نوافل لطفی است از جانب پروردگار که هر چقدر بندگان شیفته ثواب اخروی و طالب مقامات معنوی باشند، راه را بر آنان گشوده است.
قرآن کریم و اهل بیتع فضیلتها و آثار دنیوی و اخروی بسیاری برای نوافل به ویژه نماز شب ذکر کرده اند؛ از جمله این که قرآن کریم در ادامه آیه 79 سوره اسراء، مقام محمود را که مقامی عظیم است، در اثر نماز و تهجد شبانه به رسول گرامیش وعده کرده و فرموده است: «عَسى أَنْ یَبْعَثَکَ رَبُّکَ مَقاماً مَحْمُوداً».
قبولی دعا و برآورده شدن حاجات توسط خداوند، قطعا موجب اکرام بنده مؤمن است؛ لذا در بخش دوم از دعای شریف، اکرام خداوندی را از راه برآوردن خواسته طلب میکنیم و در این روز یکی از خواستههای مهم ما توفیق انجام نوافل است، پس اگر خداوند متعال به ما توفیق انجام نوافل را بیش از پیش عنایت فرماید، در واقع منت و اکرامی است از سوی او.
وسیله
وسایلی که انسان را به سوی خداوند میکشاند، کم نیست، لکن بدیهی است که همه وسایل از یک میزان اهمیت و قوت برخوردار نیستند و طبعا به یک اندازه انسان را به خدا نزدیک نمیکنند.
و از آن جا که شوق دیدار محبوب لحظه ای محب را به حال خود رها نمیکند و او را وادار میکند که هر چه زودتر و بهتر به وصال محبوبش نائل شود، لذا دلداده خداوند نیز به دنبال وسیله ای میگردد که او را به بهترین وجه به قرب خدا برساند.
لذا در این دعای شریف از خداوند متعال میخواهیم که در بین وسایل، آن وسیله ای را که با توسل بدان راه به سوی پروردگار نزدیک میشود، به ما معرفی و توسل بدان را توفیق دهد.